Kontakt Allan Stade...

… hvis du har lyst til at lære at spille klaver.

YouTube er der masser af mennesker, som tilbyder at lære dig at spille klaver meget hurtigt. Men lad det være sagt med et samme : at spille klaver er den sjoveste hobby, man kan have, men det er ikke den letteste. Skal man lære at spille klaver rigtigt, kræver det, at du har tid til at øve dig jævnligt, at du har lysten til det, og at du er tålmodig. Det kan ikke læres på 14 dage…

“Underviserne” på YouTube har bl.a. også det problem, at de kan ikke høre og se, hvad du spiller. De kan derfor ikke høre, når du spiller forkert og derefter fortælle, hvad du gør forkert, så derfor…!

Få din egen personlige klaverlærer, og få klaverundervisning på den rigtige måde, men også på en anderledes, moderne og sjov måde… Det er du bedst tjent med.

Har du lyst til at prøve dette, så kontakt Allan Stade. Du kan enten skrive en mail i kontaktformularen nederst på denne side, eller ringe til mig på nedenstående nummer.

Ring til Allan Stade

Hvis du ønsker det, kan vi også aftale et møde, gratis naturligvis, hvor vi snakker om dine ønsker og forventninger, hvad jeg kan tilbyde lige netop dig.

Allan Stade

Jernbane Allé, 5250 Odense SV

Tlf. : 30 34 38 34

Kontakt Allan Stade her...

© copyright Allan Stade 2023