Klaverundervisning med et twist

 

I undervisningen benytter jeg desuden, hvis du ønsker det, et nyt og spændende koncept. Når du har arbejdet et musikstykke færdigt, indspilles det på min computer, hvorefter vi efterfølgende hører og evaluerer musikken sammen. Det er særdeles lærerigt og inspirerende at høre den musik, man netop har spillet.

Undervisningen kan også, igen i samråd med dig, berøre klaver i samspil med andre instrumenter (Trommer, bas, orgel osv.). Der er store muligheder og kæmpe oplevelser gemt i at “lege” med virtuelle musikinstrumenter i computeren.

Jeg vil desuden også kunne rådgive dig i forbindelse med anskaffelse af klaverer og andet udstyr hertil. Jeg er i øvrigt varm fortaler for digitale klaverer. De lyder godt, de skal aldrig stemmes, og så kan man øve sig uden at forstyrre familie og naboer. 

Et inspirationsboost !

Alt dette er tiltænkt som et lille supplement til klaverundervisningen, men er også en bonus og et ekstra inspirations-boost for eleven. Denne kan efter et års koncentreret undervisning stolt  afspille den indspillede musik for venner og familie. Således dokumenterer man den fremgang, man har gjort i årets løb.

Jeg kan således tilbyde en ny og moderne form for klaverundervisning, som tager afsæt i elevernes individuelle ønsker, evner og musiksmag. Ved hjælp af alle de moderne teknologiske hjælpemidler, udvikles og inspireres eleven til masser af glæder og oplevelser indenfor musikkens verden.

Derfor…  jeg tilbyder også moderne klaverundervisning med et twist.

Lyt til et par eksempler på dette i afspilleren til højre…

 Drivers liense (Olivia Rodrigo): Klaverarrangement af Cecilie, som også synger og spiller alle instrumenter 

This woman’s work (Kate Bush): Klaverarrangement af Anne, som også synger og spiller alle instrumenter 

Vem kan segla… : Klaverarrangement af Peter, som synger og spiller alle instrumenter.

Hør mere elev-musik her…

Allan Stade

Jernbane Allé, 5250 Odense SV

Tlf. : 30 34 38 34

Kontakt Allan Stade her...

© copyright Allan Stade 2023